Bakan Soylu: PKK ve DHKP-C artığı... Senden tam tecavüzcü olur!

TİP Milletvekili Barış Atay, Twitter'dan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya çirkin ithamlarda bulununca Soylu'dan yanıt gecikmedi. Kendisine 'tecavüz kollayıcı' diyen Atay'a sert sözlerle yanıt veren Bakan Soylu, "Benden 'tecavüzcü kollayıcı' olmaz da senden tam tecavüzcü olur..." dedi.

Hükümete yönelik muhalefet yaparken haddini aşıp çirkin ithamlarla devleti sürekli tehdit eden TİP Milletvekili Barış Atay, yeni bir rezalete imza attı.

Twitter hesabı üzerinden Süleyman Soylu'ya ''Sen bir seri tecavüzcüyü korudun, kolladın. Hayatın boyunca her fırsatta yüzüne vurulması, asla unutmaman için uğraşacağız.'' diyen HDP'li Atay'a yanıt bizzat Bakan Soylu'dan geldi.

 ''SENDEN TAM TECAVÜZCÜ OLUR, DİKKAT ET YAKALANMA''

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şahsi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Atay'a şu ifadelerle yüklendi:

''Tecavüzcü PKK yöneticilerinin talimatıyla HDP'den milletvekili olan PKK ve DHKP-C artığı; Benden “tecavüzcü kollayıcı” olmaz da senden tam tecavüzcü olur... Tuma’nın kollayıcısı Dikkat yakalanma...''

Bakan Soylu: PKK ve DHKP-C artığı... Senden tam tecavüzcü olur!

Bakan Soylu: PKK ve DHKP-C artığı... Senden tam tecavüzcü olur! ile ilgili etiketler PKK Süleyman Soylu Barış Atay DHKP-C
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.