Bakan Soylu, Özdağ'ın yalanını böyle ifşa etti: O görüşmede yaşananları anlattı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın kendisiyle ilgili ortaya attığı iddialara yanıt verdi. Özdağ ile yaptığı görüşmeyi anlatan Soylu, "Bizim ağzımıza küfür yakışmaz" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın küfürleşme iddiasına yanıt verdi. "Velev ki böyle bir hata işlemiş olalım, ben özür dilerim" diye konuşan Soylu, görüşmede Özdağ'ın konuşma tonunu değiştirdiğini, bunun üzerine kendisinin televizyonlarda, kamuoyuna açık olarak söylediği sözleri söylediğini ifade etti.

Bakan Soylu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bizim işimiz budur. Birçok iftirayla, yalanla ve birçok tacizle, tehditle karşı karşıya kalabiliriz, bu bir. İkincisi, bizim ağzımıza küfür yakışmaz, doğru da değil. Biz sadece ülkemizi yönetmek için çaba sarf eden insanlar değiliz, aynı zamanda bizden sonraki gelecek nesillere de bir model olmak durumundayız.

"VELEV Kİ BÖYLE BİR HATA İŞLEMİŞ OLALIM, BEN ÖZÜR DİLERİM"

Üçüncüsü, velev ki böyle bir hata işlemiş olalım. Kişi ne kadar pespaye olursa olsun, ne kadar aşağılık olursa olsun, velev ki böyle bir hata işlemiş olalım, ben özür dilerim. Ama böyle bir şey söz konusu değil.

Şöyle bir durum: İsimsiz, bilmediğim telefondan bilmediğim telefondan, geçen hafta Mardin'de arabada 6-7 arkadaşla Mazıdağı'na giderken bir mesaj geldi. Mesajda tehdit var, taciz var ve iftira var. Kim olduğunu da bilmiyorum.

Telefon açtım, 'Siz kimsiniz' dedim, kendini tanıttı. 'Bu mesajlar ayıp değil mi, yakışıyor mu?' Ondan sonra konuşma tonunu değiştirdi. Değiştirince ben de daha önce televizyonlarda söylediğim, kamuoyuna açık olarak söylediğim sözleri söyledim. Onun dışında başka bir söz söylemedim. Telefonu da kapattım zaten."

Bakan Soylu, Özdağ'ın yalanını böyle ifşa etti: O görüşmede yaşananları anlattı ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Ümit Özdağ görüşme
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.