Bakan Soylu o habere ateş püskürdü

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Birgün Gazetesi'nin "Eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'a bakanlık bütçesinden kiralanan evin tadilatı için 380 bin lira harcandığına" ilişkin haberine sosyal medyadan yanıt verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile ilgili Birgün Gazetesi'nde yer alan habere sert tepki gösterdi.

Birgün Gazetesi'nde "Ruhsar Pekcan için kiralanan konuta tadilat için de 380 bin lira harcanmış" başlığı ie yayınlanan ve yayın kuruluşunun Twitter hesabından "Ruhsar Pekcan, kiraladığı evin 380 bin liralık tadilatını da bakanlığa yıkmış" notuyla paylaşılan habere ateş püskürdü.

Bakan Soylu o haberi kendi hesabından paylaşarak, "PKK’lı Birgün Gazetesi, hem yalan söylüyorsun, hem iftira atıyorsun... Bakanlığın tahsis ettiği konutun, sanki Sn. Ruhsar Pekcan’ın konutu gibi yansıtılması, "Linç kampanyasında ben de olayım." perişanlığıdır!" diyerek yanıt verdi.

 

 

Bakan Soylu o habere ateş püskürdü ile ilgili etiketler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ruhsar Pekcan Ticaret Bakanı birgün gazetesi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.