Bakan Soylu: Emperyalizmin oyuncağı insanlığı teslim alamaz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter'ın üst üste Türk siyasilerinin mesajlarına müdahale etmesinden sonra Twitter'a tepki göstermeye devam etti. Soylu, "Emperyalizmin bu oyuncağı, insanlığı teslim alamaz.' dedi.

Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Terör örgütlerine ve sapkın LGBT'ye koruma kalkanı oluşturan Twitter; Şahit oluyoruz ki, eline geçirdiği iletişim tekeliyle ülkelerin kimyasını, demokrasinin kimyasını, huzurun kimyasını bozmaya çalışmaktadır. Emperyalizmin bu oyuncağı, insanlığı teslim alamaz...” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya paylaşım sitesi Twitter, Boğaziçi provokasyonlarında İçişleri Bakanı Soylu'nun paylaşımına not düşüp MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de bir mesajını silmişti.



 

 

Bakan Soylu: Emperyalizmin oyuncağı insanlığı teslim alamaz ile ilgili etiketler Twitter Süleyman Soylu tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.