Bakan Soylu duyurdu: Bugün Türkiye'deki toplam terörist sayısı 189'a indi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sınırlarımız içindeki terörist sayısını duyurdu. Net rakam veren Bakan Soylu, "Bugün Türkiye'deki toplam terörist sayısı 189'a indi." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara’da Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu 4. Olağan Genel Kurulu’nda önemli açıklamalarda bulundu. 

Soylu, sınır içindeki terörist sayısını net rakam vererek "Bugün Türkiye'deki toplam terörist sayısı 189'a indi." şeklinde duyurdu. 

İşte Bakan Soylu'nun açıklamalarından öne çıkanlar...

Ağrı Dağı bizim de sırtımızı verdiğimiz zaman güç ve güven duyduğumuz bir dağdır. Bizim kuvvetimizdir, şiirimizdir, şarkımızdır. Bu yılın ortasına kadar Ağrı Dağı’na çıkmıyordu. Ağustos ayında Ağrı Dağı’nın zirvesinden altına kadar her gün 600 kişinin kamp yaptığı Ağustos ayının sonuna kadar bir tablo ortaya kondu; güvenlik ve huzur. Bunu elimizden kaçırmamalıyız. Manipülasyon ve spekülasyonların aleti yapmamalıyız.

Ben Tunceli Kutu Deresi’ni bilirim, Ali Boğazı’nı da Kato Dağını da bilirim. Kutu Deresi ile Ali Boğazı’nda 2 bin PKK’lı terörist eğitim yapıyor, halaylar çekiyordu. Bugün Türkiye’deki toplam terörist sayısı 189’a indi. Bunu hayal edebilmek mümkün değildi. Sınırlarımızın ötesinde meydan okuyanlar bugün oradan meydan okuyamıyorlar.

 

Bakan Soylu duyurdu: Bugün Türkiye'deki toplam terörist sayısı 189'a indi! ile ilgili etiketler Süleyman Soylu terörist bakan soylu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.