Bakan Soylu: Çok yakışmışlar, tuz kokmuş artık!

Şehit yakınına ettiği küfür ile büyük tepki çeken İYİ Parti'li Lütfü Türkkan günler sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte bir açılışa katıldı. Türkkan'ın skandal gelişmelerin ardından ilk kez Kılıçdaroğlu ile görüntülenmesine Bakan Soylu'dan tepki geldi. Soylu, "Çok yakışmışlar, tuz kokmuş artık!" dedi.

Şehit yakınına kameralar önünde küfür ettiği için büyük tepki çeken ve ardından İYİ Parti'deki genel başkan vekilliği görevinden istifa eden Lütfü Türkkan geçtiğimiz gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir açılışa katıldı. Aylar sonra ilk kez görüntülenen Türkkan'ın Kılıçdaroğlu ile birlikte görülmesi dikkat çekti.

BAKAN SOYLU'DAN TEPKİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından Türkkan ile açılışa katılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. Soylu paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

"Çok yakışmışlar. Kemal Kılıçdaroğlu, Şehidimizin Ağabeyine küfreden Lütfü Türkkan ile birlikte açılışa katılmış. Tuz kokmuş artık."

Bakan Soylu: Çok yakışmışlar, tuz kokmuş artık! ile ilgili etiketler Lütfü Türkkan Kemal Kılıçdaroğlu CHP Süleyman Soylu küfür İYİ Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.