Bakan Soylu, Cem Küçük'e 'Sedat Peker' mesajı mı attı?

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Sedat Peker'in kendisiyle ilgili bir video yayınlayacağını açıklamasının ardından suskunluğunu bozdu. "Endişe edecek bir şey yok" diyen Küçük, İçişleri Bakanı Soylu'nun kendisine bu konuyla ilgili mesaj attığını söyledi. Cem Küçük, Bakan Soylu’nun mesajında “Moral bozmak için yaptığı şeyler bunlar” dediğini ileri sürdü.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde firari olarak bulunan Sedat Peker, pazar günü yayınlayacağı videoya Cem Küçük'ün de konu olacağını duyurmuştu. Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, dün akşam Ulusal Kanal’da katıldığı programda Sedat Peker’in kendisi hakkında yaptığı paylaşımla ilgili konuştu.

"VİDEO, MESAJ, GÖRÜŞME YOK"

Program sunucusunun “Kendisine reklam arasında sordum; iyi misin, sormamı ister misin, sormamamı mı istersin ne istersin diye” sözlerinin ardından Peker konusuna ilişkin görüşlerini aktaran Küçük, şunları söyledi:

“Endişe edecek bir şey yok. Herkes hakkında söylüyor. Benim değil sadece. Doğu Bey hakkında da söylüyor, Berat Albayrak hakkında, Süleyman Bey, Binali Bey hakkında söylüyor. Söyleyecektir de. Bunlara kanmanın, inanmanın… Sonuna kadar mücadele edeceksin. Zaten tweet de attım. Korkulacak hiçbir şey yok. Bunların derdi FETÖ yöntemiyle aynen böyle itibarsız hale getirip, büyüyen insanları devirmek gibi kendilerine göre bir şeyi var. Hiçbir korkulacak, ürkülecek bir şey yok. Sonuna kadar mücadele etmek lazım. Bir insan böyle saldırılarla yılmaz. Benim açımdan bir şey yok. O yüzden beni izleyen, çok mesaj atan arkadaşım var, yurt dışından bile… İnanın tedirgin olacak bir şey yok. Ne diyecek, ne diyebilir.”

“Videolu görüşme var mı?” sorusuna Küçük, “Hayır ben kesin olarak konuşuyorum. Hiçbir video yok. Kimseyle öyle video konuşma gibi bir şey zaten yapmam” yanıtını verdi.

"BİZ BAKAN BEYE YAKINIZ"

Herhangi bir mesajlaşma ve telefonlaşmasının da olmadığını ileri süren Küçük, “Hayır yok, eminim. Olsaydı 50 kere yayınlardı. Biz Bakan beye yakınız. Yakın derken, Bakan beyle bir diyaloğumuz, eskiye dayanan bir arkadaşlığımız var. Bakan beyi savunuyoruz. Onları hedef alıyor” ifadelerini kullandı.

"MELİH GÖKÇEK’E DE, ÖMER ÇELİK’E DE BİR ŞEY DİYEBİLİR"

"Binali beye saldırdı. Pelikan diyerek Sabah grubuna… Örnek veriyorum, bu yarın bir gün Melih Gökçek’e de, Ömer Çelik’e de bir şey diyebilir. AK Parti’de kim varsa. MHP’ye bir şey diyebilir. Ya da diğer gazeteci arkadaşlara; Nagehan Alçı’ya diyebilir” diyen Küçük, şunları söyledi:

“Benim için hiçbir etkisi yok. Somut bana desin ki şu... Yok bir şey. Çok önemli değil. Moral bozmamak lazım. Bu benimle de ilgili bir şey değil. Ben geçtim, sonra öbürüne gelecek. Amaç moral bozmak.”

"KİM ÖNDE GÖRÜNÜYORSA ONLARA YÜKLENİYOR"

Yayında "Bakan bey mesaj attı" diyen Küçük, Bakan Soylu’nun mesajında “Moral bozmak için yaptığı şeyler bunlar” dediğini ileri sürdü.

Sedat Peker’in hedeflerinden birinin Soylu olduğunu söyleyen Küçük, Süleyman Soylu’ya kim yakın görünüyor piyasada? Belli gruplar, kişiler, şahıslar var. Onlara yükleniyor. Kim mücadelede önde görünüyorsa onlara yükleniyor. Hilal Kaplan’a da çok saldırı oldu” diye konuştu.

Bakan Soylu, Cem Küçük'e 'Sedat Peker' mesajı mı attı? ile ilgili etiketler Cem Küçük Sedat Peker Süleyman Soylu mesaj
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.