Bakan Soylu: Bu bağırtıların neden çıktığını sorarsan anlatırım!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sedat Peker ile ilgili açıklamasına çok sert sözlerle tepki gösterdi. Bakan Soylu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bir ülkede Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı, Kırmızı Bülten talep edilen organize suç örgütü yöneticisinin, güvenlik güçlerimize yönelik iftira ve akla sığmayan ithamlarına sığınarak siyaset yapar mı?" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sedat Peker'in iddialarıyla ilgili TV24'e konuştu. Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun tüm bunlara sadece seyirci olduğunu öne sürdü.

'ACİZLİK, ÇÜRÜMÜŞLÜK...'

CHP Lideri'nin bu sözlerine Bakan Soylu'dan yanıt gecikmedi. Sosyal medya hesabından Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle tepki gösteren Soylu, "Bir ülkede Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı, Kırmızı Bülten talep edilen organize suç örgütü yöneticisinin, güvenlik güçlerimize yönelik iftira ve akla sığmayan ithamlarına sığınarak siyaset yapar mı?" diye sordu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını 'Acizlik, çürümüşlük...' olarak tanımlayan Bakan Soylu, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Mafyaya neler yaptığımızı, nasıl çökerttiğimizi, bu bağırtıların neden çıktığını sorarsan anlatırım.

Mafya konusunda tek yapmadığımız, her seçimi kaybeden siyaset mafyasının, Türk siyasetine musallatlığına çaresiz kalmaktır."

 

Bakan Soylu: Bu bağırtıların neden çıktığını sorarsan anlatırım! ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu Sedat Peker Süleyman Soylu İçişleri Bakanı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.