Bakan Soylu: 108 tane "Bylockçu" milletvekilini açıklamayan namerttir!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz gün TBMM'de gerçekleşen bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmayı sosyal medya hesabından paylaştı. Konuşmasında CHP lideri Kılıçdaroğlu'na seslenen Bakan Soylu, "Kılıçdaroğlu, '108 tane AKP içerisinde ByLock'çu var' dedi. Bu itiraftan sonra yok oldu." ifadelerini kullandı. Soylu, 108 tane "ByLockçu" milletvekilini açıklamayan namerttir" dedi.

Meclis'te devam eden bütçe görüşmelerinde zaman zaman tansiyonun yükseldiği anlar yaşanıyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM'de gerçekleşen bütçe görüşmelerinde geçtiğimiz gün çok sert bir konuşma gerçekleştirdi. Bakan Soylu, muhalefete "Biz devletiz, biz devlet suçların peşindeyiz. Suçluların iftirasını, suçluların yalanlarını ve suçluların ortaya koyduğu dedikoduları şu gazi Meclis'in altına getirdiniz. Devleti töhmet altında bıraktınız. Devlete iftira ettiniz. Bu milletin evladı olarak söylüyorum. Vallahi size bu devlete iftira ettirmem. Billahi size devlete iftira ettirmem." sözleriyle yüklendi.

KILIÇDAROĞLU'NUN SÖZLERİNİ HATIRLATTI

Kendisine 10 bin dolar alan siyasetçinin sorulmasına Soylu, "Kılıçdaroğlu, '108 tane AKP içerisinde ByLock'çu var' dedi. Bu itiraftan sonra yok oldu. 108 tane ByLock'çu milletvekilini açıklamayan namerttir'' ifadeleriyle yanıt verdi.

Bakan Soylu: 108 tane "Bylockçu" milletvekilini açıklamayan namerttir! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu ByLock İçişleri Bakanı Süleyman Soylu TBMM

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.