Bakan Selçuk'tan yeni tablet müjdesi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, tablet dağıtımıyla ilgili öğrencilere yeni müjdeyi verdi. Şu ana kadar 500 bin tabletin dağıtıldığını belirten Bakan Selçuk, şubat ayında da 100 bin tabletin öğrencilere ulaştırılacağını duyurdu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

Koronavirüs nedeniyle uzaktan devam eden eğitim süresince 500 bin tabletin dağıtıldığını ifade eden Bakan Selçuk, yeni hedefi duyurdu.

Her hafta daha fazla öğrenciye ulaşmanın sevincini yaşadığını belirten Bakan Selçuk, "Yeni hedefimiz, Şubat’ta 100 bin tableti daha çocuklarımıza ulaştırmak." ifadesini kullandı.

Bakan Selçuk, yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Tablet dağıtımlarında her hafta daha çok öğrencimize ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Onay işaretli oy sandığı Ocak ayı bitmeden söz verdiğimiz gibi 500.000 tabletin dağıtımını tamamladık. Yeni hedefimiz, Şubat’ta 100 bin tableti daha çocuklarımıza ulaştırmak. Hep birlikte daha fazlasını başaracağız."

EBA TV'DE 10 BİNİNCİ DERS VİDEOSU ÇEKİLDİ

EBA Tv'ye ilişkin de açıklamada bulunan Bakan Selçuk, 'Bugün EBA Tv 10.000. ders videosunu çekti. Bir videonun hazırlığı günlerimizi alıyor' diyen Bakan Selçuk, 'Nasıl bir emek ve ne müthiş bir alın teridir bunu ancak süreci izlediğinizde anlayabilirsiniz. Emeği geçen herkese gayretleri için teşekkür ediyorum' diye konuştu.

 

Bakan Selçuk'tan yeni tablet müjdesi ile ilgili etiketler MEB Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Tablet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.