Bakan Selçuk'tan öğretmenlere anlamlı çağrı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, meydana gelen orman yangınlarıyla ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımında anlamlı bir çağrıda bulundu. Yangınlardan dolayı hüzünlü olduğunu belirten Bakan Selçuk, öğretmenleri fidan dikmeye davet etti.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yüz yüze ve uzaktan eğitimde aşamalı geçiş planı doğrultusunda 1, 2, 3 ve 4'üncü sınıf ile ortaokul 8'inci sınıflar için okullar 12 Ekim Pazartesi günü başlayacak.

Bazı sınıflar için ilk kez çalacak ders zili öncesinde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan anlamlı bir çağrı geldi.

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Bakan Selçuk, "Güzel ülkemizde, yanan ormanların hüznünü bir kez daha yaşıyoruz." ifadesini kullandı.

"BİRER FİDAN BIRAKMAYA DAVET EDİYORUM"

 Sözlerinin devamında öğretmenlere seslenen Bakan Selçuk, şunları söyledi:

"Yarın ilk ders zilini çalacak köy okullarımızdaki öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizi, öğrencileri evlerine uğurladıktan sonra okul bahçelerinin toprağına birer fidan bırakmaya davet ediyorum."

Bakan Selçuk'tan öğretmenlere anlamlı çağrı

Bakan Selçuk'tan öğretmenlere anlamlı çağrı ile ilgili etiketler Ziya Selçuk Okul Milli Eğitim Bakanı Öğretmen fidan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.