Bakan Selçuk'tan dikkat çeken yüz yüze eğitim mesajı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, eğitim çalışanlarının aşılanması ve yüz yüze eğitimle ilgili yeni bir açıklama yaptı. Bakan Selçuk, yüz yüze eğitimin başlamasıyla ilgili dikkat çeken mesajlar verdi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, aşılanan eğitim çalışanlarının sayısını açıkladı. Bakan Selçuk, Eğitim çalışanlarının aşılanmasının bu ayın sonunda tamamlanacağını belirterek, bugüne kadar 813 bin öğretmenin aşılandığını duyurdu.

YÜZ YÜZE EĞİTİM MESAJI

Öte yandan Selçuk, okulların ne zaman açılacağına yönelik de bir açıklama yaparak, "Eylül'de açmayı planlıyoruz ama riski gördüğümüzde, bilimsel veriler oldugunda tekrar kapatırız" dedi.

ÖĞRETMENLERE AŞILAMA ÖNCELİĞİ VERİLMİŞTİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya üzerinden, "Önümüzdeki hafta aşılama programımız için yeni bir dönem daha başlıyor. 7 Haziran Pazartesi gününden itibaren yaş sınırı olmaksızın tüm öğretmenlerimiz aşı olabilecekler. Aşı ile bağışıklık kazanacak ve salgını gündemimizden çıkaracağız. Bu güce güvenin" açıklamasında bulunmuştu.

Bakan Selçuk'tan dikkat çeken yüz yüze eğitim mesajı ile ilgili etiketler Ziya Selçuk Öğretmen yüz yüze eğitim aşı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.