Bakan Selçuk, Ziya Selçuk ile görüştü

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından gülümseten bir paylaşımda bulundu. Bakanlıkta görevli Ziya Selçuk isimli kişi ile video konferansta buluşan Bakan Selçuk, çağrı merkezinde çalışan adaşının inanılmaz hatıralarının olduğunu söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk, Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu. MEB'de görev yapan Ziya Selçuk isimli çağrı merkezi çalışanı ile video konferans alacılığıyla görüşen Bakan Selçuk, gönderisiyle gülümsetti.

İKİ ZİYA SELÇUK BİR ARADA

"İkimizin adı da Ziya Selçuk. İkimiz de Milli Eğitim Bakanlığı’nda görevliyiz." ifadesini kullanan Bakan Selçuk, kendisinin bakanlık binasında, adaşının ise MEB'in çağrı merkezinde görev yaptığını sözlerine ekledi.

İNANILMAZ HATIRALAR VAR

Adaşının telefonları “Buyrun ben Ziya Selçuk size nasıl yardımcı olabilirim?” şeklinde açtığını kaydeden bakan Selçuk, inanılmaz hatıraların olduğunu belirtti.

 İşte Bakan Selçuk'un paylaşımı şöyle:

Bakan Selçuk, Ziya Selçuk ile görüştü

YÜZ YÜZE EĞİTİME İLİŞKİN AÇIKLAMA

Öte yandan Bakan Selçuk dün yüz yüze eğitime ilişkin yeni açıklamalarda bulunmuştu.

Okulların ne zaman açılacağı sorusunu yanıtlayan Bakan Selçuk, belirli kategorideki okullarda eğitime yüz yüze ve sınıfta canlı olarak başlanacağını söyledi.

Uzaktan eğitimde imkanların ne kadar artırılırsa artırılsın hedefin yüz yüze eğitim olduğuna vurgu yapan Bakan Selçuk, bu kararın tek başına verilemeyeceğini de sözlerine ekledi.

Bakan Selçuk, uzaktan eğitimin 22 Ocak'a kadar devam edeceği hatırlatmasında da bulundu.

Bakan Selçuk, Ziya Selçuk ile görüştü ile ilgili etiketler Ziya Selçuk MEB Milli Eğitim Bakanı Instagram paylaşım çağrı merkezi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.