Bakan Selçuk duyurdu: Hazırız, yarını bekleyin

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda"Eğitimde fırsat adaleti için hazırız, yarını bekleyin" dedi. Selçuk'un bu paylaşımı merak uyandırdı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan açıklama yaptı.

Çabalarının, hiçbir çocuğun yaşam koşulları ve coğrafi farklılıklar nedeniyle eğitim hakkından geri kalmaması için olduğunu kaydeden Bakan Selçuk, şunları kaydetti:

EĞİTİMDE FIRSAT ADALETİ

“Türkiye’nin dört bir yanındaki öğrencilerin benzer imkânlara sahip olabildiği; adalet temelli bir yapı üzerinde çalıştık. ‘Eğitimde Fırsat Adaleti’. Hizamızı bu üç kelimeden aldık ve bu kavramı çalışmalarımızın merkezine koyduk. Köydeki öğrenciyle şehirdeki öğrencinin, taşrada eğitim alanla merkezde eğitim alanın benzer eğitim imkânlarına sahip olabilmesi için çalıştık. Hazırız, yarını bekleyin.”

Bakan Selçuk duyurdu: Hazırız, yarını bekleyin

Bakan Selçuk'un bu paylaşımı merak uyandırdı.

Bakan Selçuk duyurdu: Hazırız, yarını bekleyin ile ilgili etiketler Twitter Ziya Selçuk Milli Eğitim Bakanı paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.