Bakan Selçuk bu tehlikeye dikkat çekti

Öğrenciler arasında popüler olmaya başlayan tehlikeli bir oyun hakkında Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan uyarı geldi. Okullara da uyarı gönderildiğini söyleyen Bakan Selçuk, " Bunun bir oyun ve şaka olamayacağını anlatalım" dedi.

Üç gencin yan yana zıpladığı ve yandakilerin ortadaki arkadaşlarına çelme takıp düşürdüğü tehlikeli oyunla ilgili Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan uyarı geldi.

Bakan Selçuk, öğrencilerin birbirlerine "çelme takma" gibi tehlikeli hareketlerde bulunmamasına ilişkin okulların uyarıldığını bildirdi.

Bakan Selçuk, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, gençler arasında yayılan ve ciddi tehlikeler doğurabilecek harekete karşı uyardı.

Selçuk, paylaşımında, şu ifadeleri kullandı:

"Üç gencin yan yana zıpladığı ve yandakilerin ortadaki arkadaşlarına çelme takıp yere düşürdüğü bir oyun yayılıyor gençler arasında. Okullarımıza duyuru yaptık, ancak bunun bir oyun ve şaka olamayacağını, beyin kanamasına yol açabileceğini gençlere anlatalım lütfen."

Bakan Selçuk bu tehlikeye dikkat çekti

Bakan Selçuk bu tehlikeye dikkat çekti ile ilgili etiketler Twitter Ziya Selçuk Milli Eğitim Bakanı çelme
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.