Bakan Pakdemirli'den müjde: Bingöl Kiğı yangını kontrol altına alındı!

Yangında müjdeli bir haber geldi: Tarım ve orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Bingöl Kiğı'da çıkan yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Pakdemirli, 'Bingöl Kiğı yangını kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor' dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: "Bingöl Kiğı yangını kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor." açıklamasını yaptı. 

Yangın, Kiğı ilçesine bağlı Yazgünü köyü Payamlı mezrasında çıktı. Ormanlık alanda dumanı fark eden yöre sakinleri durumu itfaiye ile Orman İşletme İl Müdürlüğüne bildirdi.

Bölgeye sevk edilen ekipler, ormanlık alandaki yangını büyümeden kontrol altına aldı. Ormanlık alandaki yangının kontrol altına alındığını duyuran Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bingöl Kiğı yangını kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor” dedi.

İHA

Bakan Pakdemirli'den müjde: Bingöl Kiğı yangını kontrol altına alındı! ile ilgili etiketler Bingöl Kiğı Yangın kontrol
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.