Bakan Pakdemirli'den aşı açıklaması: Hayvanlar üzerindeki çalışmalar başlıyor

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli koronavirüse karşı aşı çalışmalarıyla ilgili konuştu. Bakan Pakdemirli, "Hayvanlar üzerindeki çalışmalara başlıyoruz." dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli koronavirüse karşı aşı çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Pakdemirli, "Anti-serumu hayvanlara vermeye hazırız. Hayvanlar üzerindeki çalışmalara başlıyoruz" dedi.

Bakan Pakdemirli'nin açıklamalarından satır başları:

Hayvanlar üzerindeki çalışma Eeylül ayına kadar sürecek. Covid-19 virüsünün kalıntılarını araştırma yönünden çalışmaları yapıyoruz.

Heyecan verici gelişmeleri paylaşacağız.

DÜNYANIN BİRÇOK ÜLKESİNDEN ÖNDEYİZ

Biz Sağlık Bakanlığımız ile koordine çalışıyoruz, diğer tüm kuruluşlara bilgi birikimimizin açık olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum. En yakın zamanda inşallah gelişmelerle ilgili sizlere de ekstra bilgi sağlıyor olacağız. Dünyanın birçok ülkesinin önünde olduğumuzu da söyleyebilirim.

MARKETLERDEN ÖRNEK ALIYORUZ

Marketlerden örneklerden sürüntü alıyoruz, korona taraması yapıyoruz. Türk topraklarında yetişen bitkilerle bir fayda sağlayabilir miyiz araştırılıyor. Arkadaşlarımız son sürat çalışıyor. İnşallah ipi Türk araştırmacılar göğüsler. Virüsün izolasyonu ve inaktif edilmesinde en hızlı hareket eden ülkelerden biriyiz.

Bakan Pakdemirli'den aşı açıklaması: Hayvanlar üzerindeki çalışmalar başlıyor ile ilgili etiketler Bekir Pakdemirli Tarım ve Orman Bakanı hayvan Koronavirüs Korona aşı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.