Bakan Pakdemirli sevindiren haberi duyurdu: Büyük yangınların hepsini söndürmüş olduk

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli orman yangınlarıyla ilgili sevindiren haberi duyurdu. Bakan Pakdemirli, "Ülkemizde gerçekleşen büyük yangınların hepsini söndürmüş olduk" dedi.

28 Temmuz'da başlayan orman yangınları Türkiye'deki pek çok bölgeyi adeta küle çevirdi. Yangınlar nedeniyle binlerce hayvan yaşamını yitirdi, yüzlerce vatandaşımız da evlerinden oldu.

BAKAN PAKDEMİRLİ'DEN GÜZEL HABER

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli beklenen haberi verdi. Pakdemirli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Köyceğiz'deki yangının kontrol altına alınmasıyla birlikte büyük orman yangınlarının hepsinin söndürüldüğünü söyledi.

Bakan Pakdemirli açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"28 Temmuz'da başlayan, 15 gün süren ve tarihimizde gördüğümüz en büyük orman yangınlarını yaşadığımız bu süreçte, son halka olan Muğla Köyceğiz yangınını da Ormanın Kahramanları'nın büyük bir özverisiyle kontrol altına aldık. Böylelikle ülkemizde gerçekleşen büyük yangınların hepsini söndürmüş olduk. Bu büyük afette aziz milletimizer de minnettarız."CANIMIZ YANDI, NEFESİMİZ YANDI"Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, bizlere desteklerini esirgemeyen ülkelere, kamu kurum ve kuruluşlarına, STK'lara teşekkür ederiz. Canımız yandı, nefesimiz yandı. Hep birlikte yeşerteceğiz. Müsterih olun."

 

Detaylar geliyor...

Bakan Pakdemirli sevindiren haberi duyurdu: Büyük yangınların hepsini söndürmüş olduk ile ilgili etiketler pakdemirli
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.