Bakan Pakdemirli müjdeyi açıkladı: 10 kalemde 244 milyon liralık destekleme ödemeleri bugün başladı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, destekleme ödemelerinin bugün itibariyle başladığının müjdesini vererek, "10 destek kaleminde 244 milyon lira destekleme ödemesini bugün itibariyle hesaplara aktarmaya başlıyoruz" dedi.

Bir dizi ziyaret için Zonguldak'a gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bir otelde tarım orman sektörü değerlendirme toplantısına katıldı ve müjdeyi verdi.

"244 MİLYON LİRA DESTEK ÖDEMESİ BAŞLADI"

10 destek kaleminde toplam 244 milyon lira destekleme ödemesinin bugün itibariyle başladığını aktaran Bakan Bekir Pakdemirli, "Destekleme ile alakalı müjdelerimizi de açıklıyoruz. Yine kırsal kalkınma ve yatırımların desteklenmesi, sulama makine ve ekipman alımlarının desteklenmesi, hayvan genetik kaynaklarının korunmasının desteklenmesi, tarımsal yayın, danışmanlık desteği, hayvan hastalıkları tazminatı desteği, sertifika ve tohum üretim desteği, tiftik üretimi desteği, AR-GE desteği, yem bitkileri desteği, balığın avcılığı desteği kapsamında 10 destek kaleminde toplam 244 milyon lira destekleme ödemesini bu gün itibariyle hesaplara aktarmaya başlıyoruz. Bunu da vatandaşlarımıza bildirmiş olalım" diyerek müjdeyi açıkladı.

Bakan Pakdemirli müjdeyi açıkladı: 10 kalemde 244 milyon liralık destekleme ödemeleri bugün başladı ile ilgili etiketler Bekir Pakdemirli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.