Bakan Pakdemirli, kuru üzüm fiyatını 'Survivor' gibi açıkladı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Giresun'da Toprak Mahsulleri Ofisi Fındık Alım Töreni'ne katılarak konuşma yaptı. Bakan'ın fındık ve kuru üzün taban fiyat açıklaması sırasında konuşmasına heyecan ve gizem katması popüler yarışma programı Survivor'daki eleme sunumlarındaki heyecana benzetildi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) 2020 yılı kuru üzüm alım fiyatını, 9 numara için kilogramı 12,5 lira olarak açıkladı.

Bakan Pakdemirli, Giresun'dan telekonferansla yaptığı canlı bağlantıyla Manisa Kurşunlu Han'da düzenlenen "Manisa Sultani Çekirdeksiz Üzümü'nde 2020-2021 Sezonu Açılış ve Geleneksel İlk Çekirdeksiz Kuru Üzüm Alım Töreni"ne katıldı.

Pakdemirli'nin fiyatı açıkladığı sırada konuşmasına heyecan ve gizem katması popüler yarışma programı Survivor'daki eleme turlarına benzetildi. 

Bakan Pakdemirli, kuru üzüm fiyatını 'Survivor' gibi açıkladı ile ilgili etiketler Bekir Pakdemirli kuru üzüm fiyat üzüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.