Bakan Pakdemirli ile karşılaşan selzede: Bize bir sizden fayda var, onlar hep yalan konuşuyor

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, afet bölgesinde dere yataklarında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Bakan Pakdemirli'ye rastlayan selzede vatandaş ise çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, "Bize bir sizden fayda var, onlar hep yalan konuşuyor" dedi.

Sel afelaketinin yaşandığı Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde yaralar arılıyor. Afet bölgesinde incelemelerde bulunan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Devlet Su İşleri 23. Bölge Müdürlüğü tarafından ilçeye bağlı Sınarcık Mahallesi'nde yapımı devam eden köprü ve diğer çalışmaları yerinde gördü. İncelemeleri sırasında çalışan ekiplere kolaylık dileyen Bakan Pakdemirli, ardından yolda karşılaştığı araç sürücülerine de geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Bakan Pakdemirli ile karşılaşan selzede: Bize bir sizden fayda var, onlar hep yalan konuşuyor

SELZEDE VATANDAŞ: ONLAR YALAN KONUŞUYOR

Bu sırada Bakan Pakdemirli, selzede Havva Bayraktar ve eşi ile bir süre sohbet etti. Sel sırasında yaşadığı korku dolu anları Bakan Pakdemirli’ye anlatan Havva Bayraktar, "Cumhurbaşkanımıza selam söyleyin. Çok seviyorum onu, çok görmek istiyorum. İnşallah gelip de buraya görüşürüz kendisiyle. Bize bir sizden fayda var, onlar boşuna konuşuyor, yalan yalan konuşuyorlar. Onlar hep yalan konuşuyor, onlara kimse inanmasın. Saman altında su yürütüyorlar. Sizleri gördüm çok iyi oldum. Vallahi biraz rahatladım" dedi.

Bakan Pakdemirli ile karşılaşan selzede: Bize bir sizden fayda var, onlar hep yalan konuşuyor - Resim : 2


BAKAN PAKDEMİRLİ: CUMHURBAŞKANIMIZA DUA EDİN

Vatandaşlara geçmiş olsun temennisinde bulunan Bakan Pakdemirli ise, "Rabbim çaresiz dert vermesin, çare ile olan dertlerin hepsini bizler hallederiz. Allah yardımcınız olsun, Cumhurbaşkanımıza dua edin. O da buraya gelecek inşallah. Daha öncesinden geldi, yine gelecek inşallah. Önemli olan canınıza bir şey olmaması, tekrardan geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

Bakan Pakdemirli ile karşılaşan selzede: Bize bir sizden fayda var, onlar hep yalan konuşuyor - Resim : 3
Bakan Pakdemirli'ye incelemeleri sırasında selzede bir vatandaş erik ve fındık ikram etti. İkramları geri çevirmeyen Bakan Pakdemirli, vatandaşların taleplerini dinleyerek bölgeden ayrıldı.

İHA

Bakan Pakdemirli ile karşılaşan selzede: Bize bir sizden fayda var, onlar hep yalan konuşuyor ile ilgili etiketler Kastamonu Bozkurt Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Havva Bayraktar selzede sel felaketi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.