Bakan Pakdemirli duyurdu: Ödemeler bugün yapılacak

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, küçük ölçekli balıkçılık yapanlara yapılacak ödemelere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakan Pakdemirli, yaptığı açıklamada, ''Bu yıl bakanlığımıza küçük ölçekli avcılık yapan balıkçılarımız tarafından 12 bin 269 rekor sayılabilecek müracaat yapıldı. Biz de balıkçılık filomuzun yüzde 78'ini destekleme kapsamına aldık. Bugün saat 18.00 itibarıyla, 2019 yılı için 13 milyon liralık destekleme ödemesini balıkçılarımızın hesaplarına yatıracağız. Verdiğimiz bu destek balıkçı kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

Bakan Pakdemirli duyurdu: Ödemeler bugün yapılacak

 

Bakan Pakdemirli duyurdu: Ödemeler bugün yapılacak ile ilgili etiketler Tarım ve Orman Bakanlığı Bekir Pakdemirli balıkçı balık Tarım ve Orman Bakanı bakan pakdemirli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.