Bakan Pakdemirli duyurdu: Denizli’deki orman yangını kontrol altında

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Denizli'nin Gebedere mevkiinde çıkan orman yangınının kontrol altına alındığını belirtti. Bakan Pakdemirli mesajında orman kahramanlarını kutladı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Denizli'deki orman yangınının kontrol altına alındığını duyurdu.

Sosyal medyadan açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, orman kahramanlarını kutladı. Denizli'deki yangına 7 helikopter, 32 arazöz, 5 dozer ve 200 orman personeli ile müdahale edildiğini ifade eden Pakdemirli'nin Twitter'daki mesajı şöyle:

"Denizli Merkezefendi ilçesi Gebedere mevkiinde saat 14: 30'da çıkan orman yangınına 14: 45'de arkadaşlarımız ilk müdahaleyi yaptı. 7 helikopter, 32 arazöz, 5 dozer ve 200 orman personelimizle müdahale ettiğimiz yangın kontrol altına alındı. Soğutma işlemleri devam ediyor. Ormanın kahramanlarını yürekten kutluyorum."

 

Bakan Pakdemirli duyurdu: Denizli’deki orman yangını kontrol altında ile ilgili etiketler Denizli Orman Yangını Bekir Pakdemirli Tarım ve Orman Bakanı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.