Bakan Pakdemirli açıkladı! Mersin'deki yangına ilişkin 4 gözaltı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Mersin ve Hatay'daki yangınlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Pakdemirli, alevlerin kontrol altına alındığını belirtirken, Mersin'in Aydıncık ilçesindeki yangınıyla ilgili 4 kişinin gözaltına alındığını söyledi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Mersin'in Aydıncık ve Hatay'ın Hassa ilçelerindeki orman yangınlarının kontrol altına alındığını açıkladı. Pakdemirli, Mersin'deki yangında 1500 hektar alanın zarar gördüğünü söyledi.

4 KİŞİ GÖZALTINDA

Pakdemirli, "Pembecik Mahallesi'nde 81 hanemizi tedbiren boşaltmıştık, evlerine döndüler, can ve mal kaybı yok. İlk belirlemelere göre 1 metruk evde hasar var. Alanın tamamı yandı diyemeyiz. 1500 hektarda toplamda bir hasar gözlemleniyor. Yangının kaynağı enerji nakil hattı şüphesinden 4 kişi gözaltında. Soruşturmaları devam ediyor." dedi.

Bakan Pakdemirli açıkladı! Mersin'deki yangına ilişkin 4 gözaltı!

HATAY'DA 200 HEKTAR ALAN ZARAR GÖRDÜ

Hatay'da Amanos Dağları'nda 3 gündür devam eden yangın söndürme çalışmaları ise bugün sabahın ilk ışıklarıyla beraber havadan müdahale ile sürdürülmüştü. Sarp ve dik yamaçların bulunduğu bölgeye ulaşmakta zorlanan ekipler, iş makineleriyle kendilerine yol açtı. Bir süre sonra Amanos Dağları'ndaki dumanların azaldığı görüldü. Mersin'de açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Hassa'daki yangının kontrol altına alındığını, 200 hektar alanın zarar gördüğünü söyledi.

Bakan Pakdemirli açıkladı! Mersin'deki yangına ilişkin 4 gözaltı! ile ilgili etiketler Mersin Hatay Orman Yangını pakdemirli
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.