Bakan Özer duyurdu: Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik başvuru tarihleri belli oldu!

Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Geçtiğimiz günlerde bugünü işaret eden Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmenlerin heyecanla beklediği tarihi açıkladı. Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınav takvimi hakkında detaylar belli oldu.

Milli Eğitim Bakanı Özer, Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınav takvimi ile ilgili beklenen açıklamayı yaptı. 

Başvuru tarihlerini duyuran Bakan Özer "Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlikle ilgili eğitim programının başvuruları, 1-10 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek." dedi. 

Milli Eğitim Bakanı Özer, ilk kez düzenlenecek başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavının 19 Kasım'da gerçekleştirileceğini bildirdi.

 

Bakan Özer duyurdu: Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik başvuru tarihleri belli oldu! ile ilgili etiketler Öğretmen Sınav bakan özer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.