Bakan numarayı verdi görürseniz yazın: 0501 174 01 74

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 81 ilde eş zamanlı yürütülecek gıda denetimi seferberliğine ilişkin bilgilendirmelerde bulundu. Şikayetler için WhatsApp hattı kurulduğunu belirten Bakan Pakdemirli, bu numarayı ilk kez duyurdu.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Halk sağlığı ve güvenliği noktasında vatandaşlardan gelecek geri bildirimin son derece önemli olduğunu vurgulayarak, Alo 174 Gıda İhbar Hattı ve 0501 174 0 174 numaralı Watsapp İhbar Hattının vatandaşlarımızın hizmetinde olduğunu belirtti.

"GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAYACAK VE AFFETMEYECEĞİZ"

Bakan Pakdemirli; “Vatandaşımızın sağlığı, güvenliği söz konusu olunca, Gıdada taklit ve tağşiş yapanların gözünün yaşına bakmayacak ve affetmeyeceğiz. Herhangi bir durumda soru işareti duyduğunuz bir konu olursa, mutlaka ALO 174 üzerinden ve bugün itibariyle devreye giren 0501 174 0 174 Watsapp Gıda İhbar Numarası üzerinden mesajla bize ulaşın” dedi.

Bakan numarayı verdi görürseniz yazın: 0501 174 01 74 ile ilgili etiketler Bekir Pakdemirli WhatsApp Tarım ve Orman Bakanı telefon ihbar
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.