Bakan Numan Kurtulmuş'a Sofya'da duygulandıran sürpriz/VİDEO...

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bulgaristan'a gitti. Sofya'da programının ardından restorasyonu tamamlanan Seyfullah Efendi Camisi'ne giden Bakan Kurtulmuş, duygulandıran bir sürprizle karşılaştı.

Bulgaristan Turizm Bakanı Nikolina Angelkova ve Kültür Bakanı Boil Banov ile görüşen Baka Numan Kurtulmuş daha sonra önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacak olan ve restorasyonu tamamlanan Kadı Seyfullah Efendi Camisi'nde incelemelerde bulundu.

ku2

AYNI HASSASİYETİ GÖRMEKTEN MUTLUYUZ

Akşam namazını burada kılan Numan Kurtulmuş ''Türkiye nasıl ki Bulgar Kilisesi’nin restorasyonuna katkı verdiyse aynı iyi niyeti Bulgar makamlarının gösterdiğini görmekten büyük memnuniyet duyduk.'' ifadelerini kullandı.

ku3

DUYGULANDIRAN SÜRPRİZ

İncelemelerini tamamlayan Bakan Kurtulmuş ve beraberindeki heyeti avluda ise bir sürpriz karşıladı. 7 yaşındaki Saliha Oğuz, kardeşi ve ailesiyle birlikte Bakan Kurtulmuş'un yanına geldi. Küçük Saliha, Kurtulmuş'un elinden tutarak Bayrak Şiiri'ni okudu.

Küçük kızın okuduğu şiir duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

İşte o anlar...

Bakan Numan Kurtulmuş'a Sofya'da duygulandıran sürpriz/VİDEO... ile ilgili etiketler Numan Kurtulmuş Sofya Bulgaristan şiir sürpriz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.