Bakan Nebati’den yurt dışında çalışan işçilere müjde

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yurt dışında çalışan işçilere seslendi ve gelir vergisi istisnası getirilmesine ilişkin çalışmaların hızlandırılacağını açıkladı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yurt dışında çalışan işçilere gelir vergisi istisnası getirilmesine ilişkin çalışmaların hızlandırılacağını duyurdu.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Bakanlığımız bünyesinde geçtiğimiz aylarda gündemimize aldığımız 'yurt dışında çalışan işçilerimize gelir vergisi istisnası getirilmesi' hususundaki çalışmalarımızı Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda hızlandırarak firmalarımızın ve insanımızın önünü açacağız" ifadelerini kullandı.

 

Bakan Nebati’den yurt dışında çalışan işçilere müjde ile ilgili etiketler Hazine ve Maliye Bakanlığı nureddin nebati yurt dışında çalışan işçiler vergi istisnası
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.