Bakan Nebati'den tüm işletmelere indirim çağrısı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, MÜSİAD Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı'na tüm marketlere indirim çağrısında bulundu. Bakan Nebati, "Tüm işletmelerimize benzer uygulamaları hayata geçirmeleri için de çağrıda bulunuyorum" dedi. İşte detaylar...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, MÜSİAD Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı'na katıldı.

Bakan Nebati'den tüm işletmelere indirim çağrısı

Bakan Nebati konuşmasında tüm işletmelere indirim çağrısı yaptı.

Bakan Nebati "Çok sayıda üründe indirimlere giden işletmelerimizi yürekten tebrik ediyorum. Tüm işletmelerimize benzer uygulamaları hayata geçirmeleri için de çağrıda bulunuyorum" diye konuştu.

Şok, Migros, CarrefourSA, Happy Center gibi Türkiye'nin perakende sektöründe en yaygın şube ağına sahip marketleri, birbiri ardına indirim ve fiyat sabitleme uygulamasına gtimişti.

 

"ENFLASYONLA MÜCADELE ADIMLARINA YENİLERİ EKLENECEK"

Enflasyonla ilgili konuşan Bakan Nebati "Enflasyon ile mücadele sürecek, attığımız adımlara yenilerini ekleyeceğiz. Zaten piyasada enflasyonun düşeceğine ilişkin beklenti oluştu" dedi.

Bakan Nebati'den tüm işletmelere indirim çağrısı ile ilgili etiketler ekonomi Hazine ve Maliye Bakanlığı Nureddin Nebati market
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.