Bakan Nebati'den Güldür Güldür ekibinin çağrısına yanıt: İlk fırsatta geleceğim

Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür programında hakkında skeç yayınlanan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda skeci çok beğendiğini söylemişti. Bakan Nebati, Güldür Güldür ekibinin davetine verdiği yanıtta ise Elbette, memnuniyetle. İlk fırsatta geleceğim inşallah" dedi.

Güldür Güldür Show'un merakla beklenen ve sansürlendiği iddia edilen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati skeci sonunda yayınlandı. Twitter'da yayınlandığı andan itibaren konuşulan Bakan Nebati skeci sonrası Nureddin Nebati bir paylaşım yaptı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabı Twitter'dan, skece yanıt vererek, "Keyifle izledim, güldüm ve eğlendim ama gözlerimdeki ışıltıyı göremedim" ifadelerini kullandı.

Hakkındaki skeci paylaşan Bakan Nureddin Nebati'ye Güldür Güldür'den "Mizaha yaklaşımınız ve paylaşımınız için teşekkür ederiz. Bir sonraki skece bekleriz" diyerek davet geldi.

Bunun üzerine Bakan Nebati teklifi kabul ederek "Elbette, memnuniyetle. İlk fırsatta geleceğim inşallah" dedi.

Bakan Nebati'den Güldür Güldür ekibinin çağrısına yanıt: İlk fırsatta geleceğim ile ilgili etiketler nureddin nebati güldür güldür skeç
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.