Bakan Nebati'den enflasyon çıkışı: Mutabık kaldık...

Enflasyonla mücadele kapsamında sektör temsilcileriyle bir araya gelen Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda görüşmeyi değerlendirdi. Bakan Nebati; "Vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldırmak amacıyla uyguladığımız KDV indirimlerine ek olarak firmalarımızın da fiyat politikalarında cesur adımlar atması konusunda mutabık kaldık" ifadelerini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati "Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berekete" programı kapsamında İstanbul'da sektör temsilcileriyle bir araya geldi. Beşiktaş'ta bulunan Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde düzenlenen toplantıya gıda, beyaz eşya, yapı malzemeleri ve mobilya dahil olmak üzere birçok sektörde faaliyet gösteren iş dünyası temsilcileri katıldı.

NEBATİ: MUTABIK KALDIK

Bakan Nebati toplantı sonrasında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Toplantının detaylarına ilişkin yaptığı açıklamada Bakan Nebati atılacak adımlar konusunda sektör temsilcileriyle mutabık kalındığını ifade etti.

Bakan Nebati'den enflasyon çıkışı: Mutabık kaldık... ile ilgili etiketler enflasyon nureddin nebati
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.