Bakan Nebati'den emekli ve memur zammı açıklaması

Asgari ücrete yapılan yüzde 50'lik artışın ardından seyannen zam beklentisine giren ve 2022 zam oranına kilitlenen emekli ve memurlara Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den umut verici açıklama geldi.

NTV'nin özel yayınına katılarak Türkiye Ekonomi Modeli'ni ve yeni ekonomik tedbirleri açıklayan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, emekli ve memur zamları hakkında konuştu. Bakan Nebati, "İyileştirmenin emeklilerimizi mutlu edecek bir iyileştirme olacağına inanıyorum" derken, memurlara da "koruma" sözü verdi.

"EMEKLİLERİ MUTLU EDECEK BİR İYİLEŞTİRME"

Emeklilere yapılacak zamma değinen Bakan Nebati, "Emeklilerimizle ilgili arkadaşlarımız zaten çalışıyor. Bununla ilgili yapılacak iyileştirmelerin, emeklilerimizi de mutlu edecek bir iyileştirme olacağına yönelik benim de kanaatim çok yüksek. İlgili bakanlık çalışmasının neticesinde, hangi noktaya geleceğimizi hep beraber görmüş olacağız." dedi.

MEMURLARA "KORUMA" SÖZÜ

"Memurumuzu bugüne kadar koruduk bundan sonra da korumaya devam edeceğiz." diyen Bakan Nebati sözlerini şöyle sürdürdü: "Memurlarımıza ek artışlar yapıldı, bize teşekkür ediyorlar. Üreticiye çok önemli destekler sağlıyoruz. Sabit gelirlilerin hakkını koruyan tedbirleri alacağız."

 

Bakan Nebati'den emekli ve memur zammı açıklaması ile ilgili etiketler nureddin nebati emekli zam oranı memur zam
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.