Bakan Nebati, sosyal medyayı sallayan Güldür Güldür videosunu paylaştı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kendisinin taklidini yapan Güldür Güldür'ün skeciyle ilgili paylaşımda bulundu. Paylaşımda söz konusu videoyu alıntılayan Nebati "Keyifle izledim, güldüm ve eğlendim ama gözlerimdeki ışıltıyı göremedim" ifadelerini kullandı.

Güldür Güldür Show'un Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati skeci yayınlandı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medyada büyük ilgi gören Güldür Güldür skecinin kendisiyle ilgili kısmını paylaşarak esprili yorumda bulundu.

Skeci alıntılayan Nebati, “Keyifle izledim, güldüm ve eğlendim ama gözlerimdeki ışıltıyı göremedim” ifadelerini kullandı.

 

SANSÜR İDDİALARI BOŞA ÇIKTI

Geçen hafta Show Tv'de yayınlanması beklenirken bir anda bölümden çıkarılan ve sonrasında tartışma konusu olan skeç için yapılan açıklamada, çıkarılma nedeni olarak reyting gösterilmiş ve bu hafta yayınlanacağı belirtilmişti. Skecin yayınlanmasının ardından sosyal medyada yayılan 'sansür' iddiaları da çürütülmüş oldu. 

Bakan Nebati, sosyal medyayı sallayan Güldür Güldür videosunu paylaştı! ile ilgili etiketler Güldür Güldür Show Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.