Bakan Nebati: Onların da hakkını vermek lazım

Memur ve emeklilere yapılacak zam oranı merakla beklenirken Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den konuya ilişkin önemli bir açıklama geldi. Bakan Nebati, "Şimdi sıra emeklilerde. Onların da hakkını vermek lazım. Yapılacak düzenleme, bütçede disiplinsizliğe yol açmayacak." dedi.

TÜİK, 2021 yılının Aralık ayı enflasyonunu 3 Ocak Pazartesi günü saat 10.00'da açıklayacak.

Memur ve emeklilere yapılacak zam oranı merakla beklenirken Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den zam oranlarıyla ilgili açıklama geldi.

"HAZİNE, SABİT GELİRLİLER KONUSUNDA SIKINTI ÇIKARMAYACAK"

Nebati, "Asgari ücrete yüzde 50 zam yapmışsınız, kamu görevlileriyle çok güzel bir anlaşma yapılmış. Şimdi sıra emeklilerde. Onların da hakkını vermek lazım. Zam oranında sayın Cumhurbaşkanı gerekeni açıklar. Hazine, sabit gelirliler konusunda sıkıntı çıkarmayacak. Yapılacak düzenleme, bütçede disiplinsizliğe yol açmayacak. Ona göre hesap kitap yapılacak. Maliye politikalarında ve bütçede asla disiplinsizliğe yol açmayacağız. Gelirlerimiz artarken bunu bir yerlerde istifliyim anlayışına sahip değiliz" dedi.

 

Bakan Nebati: Onların da hakkını vermek lazım ile ilgili etiketler Hazine ve Maliye Bakanlığı memur zammı emekli zammı nureddin nebati
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.