Bakan Nebati: 'Nöroiktisat diye bir şey yok' diyorlarsa ben ne yapayım?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bir konuşmasında söylediği 'nöroiktisat' sözüyle dalga geçenlere yanıt verdi. Bakan Nebati, "Nöroiktisatla ilgili dalga geçmişler, o zaman nörologlara gitsinler. 'Nöroiktisat diye bir şey yok' diyorlarsa ben ne yapayım?" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, AKP TBMM Grup Toplantısı öncesinde Meclis'te gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin, "neoklasik ekonomi düşüncesinden epistemolojik bir kopuşu temsil eden heterodoks yaklaşım" sözünün tartışılmasına ilişkin değerlendirmesini sorması üzerine Nebati, "Nöroiktisatla ilgili dalga geçmişler, o zaman nörologlara gitsinler. 'Nöroiktisat diye bir şey yok' diyorlarsa ben ne yapayım. Cuma günü cevap vereceğim." diye konuştu.

 

Bakan Nebati: 'Nöroiktisat diye bir şey yok' diyorlarsa ben ne yapayım? ile ilgili etiketler nureddin nebati nöroiktisat yanıt
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.