Bakan Nebati enflasyonla mücadele için sektör temsilcileriyle görüşecek

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, enflasyonla mücadele kapsamında; gıda, beyaz eşya, yapı malzemeleri ve mobilya sektörü temsilcileriyle bir araya gelecek.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berekete" programı kapsamında; gıda, beyaz eşya, yapı malzemeleri ve mobilya sektörü temsilcileriyle yarın İstanbul'da bir araya geleceği bildirildi.

BAKAN NEBATİ İŞ DÜNYASI İLE GÖRÜŞECEK

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, toplantıya, gıda, beyaz eşya, yapı malzemeleri ve mobilya dahil olmak üzere birçok sektörde faaliyet gösteren iş dünyası temsilcileri katılacak.

Son dönemde yaşanan fiyat hareketlerine ilişkin kapsamlı değerlendirmelerin yapılacağı toplantıda, Bakanlığın fahiş fiyat uygulamalarına başvuranlarla ilgili yürüttüğü çalışmalar neticesinde ortaya çıkan sonuçlar sektör temsilcileriyle paylaşılacak.

Toplantıda, Bakan Nebati'nin, piyasadaki fiyat mekanizmasını bozanlara yönelik denetimler konusunda bilgi vermesi, enflasyonla mücadele için sektör temsilcilerinden destek talep etmesi bekleniyor.

"FIRSAT VERMEYECEĞİZ"

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, önceki akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 3 yeni konut finansman paketini açıklamasının ardından fiyatları katlayan fırsatçılara tepki göstermişti. Gerekli adımların atılacağını belirten Bakan Nebati, "Vatandaşlarımızı mağdur etmeye kalkışanlar hakkında ilgili her adımı atacak, asla müsamaha göstermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

 

Bakan Nebati enflasyonla mücadele için sektör temsilcileriyle görüşecek ile ilgili etiketler enflasyon nureddin nebati
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.