Bakan Nebati, Cumartesi günü ekonomistlerle bir araya gelecek

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bu hafta sonu ekonomistler ve diğer piyasa katılımcıları ile görüşme gerçekleştirecek.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, önümüzdeli Cumartesi günü saat 14:30’da ekonomistler ve diğer piyasa katılımcıları ile toplanacak. Yapılacak görüşme Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleşecek.

BAKAN, GEÇTİĞİMİZ HAFTA DA İŞ KADINLARI İLE BİR ARAYA GELMİŞTİ

İş dünyası ile temaslarını sürdüren Bakan Nebati, geçtiğimiz hafta da iş dünyasının kadın temsilcileri ile toplantı yapmıştı. 5,5 saat süren görüşmede Bakan Nebati, Türkiye'nin ekonomik görünümüne ilişkin sunum gerçekleştirirken ayrıca kadın istihdamının artırılmasına yönelik hedefler de değerlendirilmişti.

Bakan Nebati, Cumartesi günü ekonomistlerle bir araya gelecek ile ilgili etiketler Hazine ve Maliye Bakanlığı nureddin nebati
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.