Bakan Muş fahiş fiyat artışına sert çıktı: En ağır idari cezalar uygulanacak

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile fahiş fiyat artışlarına sert çıktı. Bakan Muş, "Asgari ücret zammını fırsat bilerek haksız fiyat artışlarına giden fırsatçılara karşı Bakanlığımız denetimlerini yoğunlaştırmıştır" dedi. Muş açıklamasının devamında "Haklı bir gerekçeye dayanmayan artışların tespiti halinde sorumlulara en ağır idari cezalar uygulanacaktır" ifadelerini kullandı.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, asgari ücret zammını fırsat bilerek fiyat artıranlara yönelik denetimlerin yoğunlaştığını söyledi.

Bakan Muş fahiş fiyat artışına sert çıktı: En ağır idari cezalar uygulanacak

Bakan Muş'un açıklamaları şöyle:

Asgari Ücret zammını fırsat bilerek haksız fiyat artışlarına giden fırsatçılara karşı Bakanlığımız denetimlerini yoğunlaştırmıştır. Haklı bir gerekçeye dayanmayan artışların tespiti halinde sorumlulara en ağır idari cezalar uygulanacaktır.

Konuyu yakından takip ediyoruz. Hükümetimizce vatandaşlarımızın refahını artırmak için atılan adımların fırsatçılar tarafından suistimal edilmesine asla müsaade etmeyiz.

Bu konuda vatandaşımızın hakkını-hukukunu koruyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Bakan Muş fahiş fiyat artışına sert çıktı: En ağır idari cezalar uygulanacak ile ilgili etiketler ekonomi Ticaret Bakanlığı Mehmet Muş
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.