Bakan müjdeyi verdi: Taksit ve faizler bir yıl ötelenecek

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Kızılcahamam’da yaşanan yangında iş yeri zarar gören esnaf ve sanatkârın Halkbank aracılığıyla kullandığı kredilerin 1 yıllık taksit ve faizlerinin öteleneceğini açıkladı.  Bakan ayrıca 50 bin lira hibe katkısında bulunulacağını bildirdi.

Bakan Pekcan, Twitter'dan yaptığı açıklamada, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde meydana gelen yangında işyeri zarar gören esnaf ve sanatkarların, kredi ve kefalet kooperatifleri üzerinden Halkbank aracılığıyla kullandığı kredilerin 1 yıllık taksit ve faizlerinin öteleneceğini belirtti.

50 BİN TL DESTEK

Pekcan, "Ayrıca söz konusu esnaf ve sanatkârımıza TESKOMB aracılığı ile 50.000 TL tutarında hibe katkısında bulunacağız. Hayırlı olsun." dedi.

 

Bakan müjdeyi verdi: Taksit ve faizler bir yıl ötelenecek ile ilgili etiketler Ruhsar Pekcan Kızılcahamam Yangın esnaf faiz kredi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.