Bakan, Mahir Ünal'ın öğrencisi çıktı!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Mahir Ünal’ın Gaziantep'te görev yaptığı yıllarda öğrencisi olduğu ortaya çıktı.

Kahramanmaraş’ta 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda konuşan Ünal, 10 yıl öğretmenlik yaptığını söyledi.

Gaziantep’teki Nizip İmam Hatip Lisesi’nde de görev yaptığını belirten Mahir Ünal, o dönemki öğrencilerinden birinin şu an bakanlık yaptığını dile getirdi. Ünal’ın “En parlak öğrencilerimden bir tanesi duruşuyla, oturuşuyla. görürsünüz yetenek testlerine falan ihtiyaç yok” diyerek tarif ettiği öğrencinin ise Adalet Bakanı Abdulhamit Gül olduğu öğrenildi.

Bakan, Mahir Ünal'ın öğrencisi çıktı!

Bakan, Mahir Ünal'ın öğrencisi çıktı! ile ilgili etiketler Gaziantep Kahramanmaraş Mahir Ünal Abdulhamit Gül Öğretmen Öğrenci Nizip
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.