Bakan Kurum'a sarılarak ağladı: Allah devletimize zeval vermesin

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesindeki sel felaketinde mağdur olan bir vatandaş, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a sarılarak, "Allah devletimize zeval vermesin. Allah razı olsun, size nasıl minnettarım" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde incelemelerde bulunurken mağdur olan bir kadın, Bakan Kurum'u durdurarak yapılan çalışmalarla ilgili teşekkür etti.

BAKAN KURUM'A SARILIP AĞLADI

"Allah devletimize zeval vermesin" diyen kadın, “Bakanım çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Size nasıl minnettarım, lütfen sarılmak istiyorum size" diyerek Kurum'a sarılıp gözyaşı döktü. Ardından elleriyle yaptığı gözlemeleri, Bakan Kurum ve beraberindeki ekibe dağıttı.

Bakan Kurum'a sarılarak ağladı: Allah devletimize zeval vermesin ile ilgili etiketler Kastamonu Bozkurt Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.