Bakan Kurum TOKİ vade artış oranını açıkladı: Yüzde elli indirim yapmış olduk

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum TOKİ vade artış oranını açıkladı. Bakan Kurum TOKİ her yıl Ocak ayında memur maaş zammına göre bir artış yapıyordu. Bu yıl memur maaş artışı yüzde 30 oldu. Ama biz vatandaşımız için TOKİ vade artış oranını 15.40’ta tuttuk. Yani vade artış oranında yüzde elli indirim yapmış olduk. dedi.

TOKİ’nin İlk Evim İlk İş Yerim Projesi'nde aylık taksitlerdeki artış oranı netleşti.

Bakan Kurum TOKİ vade artış oranını açıkladı: Yüzde elli indirim yapmış olduk

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, artış oranını yüzde 15,40 olarak belirlediklerini duyurdu.

Bakan Kurum konuyla ilgili şunları söyledi: "TOKİ her yıl ocak ayında memur maaş zammına göre bir artış yapıyordu. Bu yıl da memur maaş artışı yüzde 30 oldu. Ama biz vatandaşımız için TOKİ vade artış oranını yüzde 15.40’ta tuttuk. Yani vade artış oranında yüzde 50 indirim yapmış olduk."

Bakan Kurum TOKİ vade artış oranını açıkladı: Yüzde elli indirim yapmış olduk ile ilgili etiketler emlak TOKİ Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Murat Kurum
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.