Bakan Kurum tarih verip duyurdu: Orta sınıfa yeni konut kampanyası!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ekim ayı içerisinde orta sınıf için yeni bir konut kampanyası açıklanacağını duyurdu.

Dar gelirliyi sevindiren TOKİ Sosyal Konut Projesi sonrası orta gelir grubu için de yen konut kampanyası yapılacak. Bakan Kurum, Kabine Toplantısı sonrası A Para'ya özel açıklamalarda bulundu.

ORTA SINIFA KONUT KAMPANYASI DETAYLARI EKİM'DE DUYURULACAK

Orta gelir grubu için sosyal konut projesi geliyor. Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Orta gelir grubu için de konut kampanyası yapılacak. Çalışmalarda sona yaklaştık. Ekim ayı içerisinde bu kampanyanın detaylarını duyuracağız" ifadelerini kullandı.

KAMPANYADA KAPSAM GENİŞLİYOR

Daha önce Emlak Konut Kampanyası olarak açıklanan orta gelir grubu sosyal konut kampanyasında kapsam genişliyor. Bakan Kurum, "GYODER'le, İNDER'le, Türkiye Müteahhitler Birliği ile, Anadolu'da diğer müteahhitlerle görüşüyoruz. Bunun kapsamını genişleteceğiz" dedi.

Bakan Kurum tarih verip duyurdu: Orta sınıfa yeni konut kampanyası! ile ilgili etiketler Ekim konut Emlak Konut
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.