Bakan Kurum sel felaketi bölgesi için müjdeyi verdi: Yapımı başladı!

Batı Karadeniz'de yaşanan tarihi sel felaketinin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan bölgede yıkılan evlerle ilgili son dakika bilgisi geldi. Bakan Kurum, selden en çok etkilenen Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konut ve 170 köy evinin yapımına başlanmış durumda olduğunu duyurdu.

Batı Karadeniz'de yaşanan tarihi sel felaketinin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan bölgeyle ilgili son dakika bilgisi geldi.

Bakan Kurum, selden en çok etkilenen Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konut ve 170 köy evinin yapımına başlanmış durumda olduğunu duyurdu.

Bakan Kurum yaptığı açıklamada, "(Batı Karadeniz'deki sel) Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konut ve 170 köy evinin yapımına başlanmış durumda" ifadelerini kullandı. 

 

 

Bakan Kurum sel felaketi bölgesi için müjdeyi verdi: Yapımı başladı! ile ilgili etiketler Sel (Doğa olayı) Sinop Kastamonu bakan kurum felaket batın
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.