Bakan Kurum paylaştı! Dev sosyal konut projesinin açıklanacağı tarih belli oldu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 13 Eylül'de açıklanacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Ağustos'ta gerçekleştirilen kabine toplantısının ardından "Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini başlatıyoruz" açıklaması yapmıştı. Buna göre TOKİ sosyal konut projesi hayata geçiriliyor.

13 EYLÜL'DE AÇIKLANACAK

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Twitter'dan yaptığı açıklamada 13 Eylül tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal konut projesinin detaylarını açıklayacağını paylaştı.

Bakan Kurum paylaştı! Dev sosyal konut projesinin açıklanacağı tarih belli oldu ile ilgili etiketler Murat Kurum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konut projesi çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.