Bakan Kurum başvuru tarihini açıkladı...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin 50 bin sosyal konut projesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kurum katıldığı NTV yayınında şu ifadeleri kullandı;

BAŞVURULAR 6 MART'TA BAŞLIYOR
''6 Mart itibariyle başvuruları alacağız, 45 günlük süre var. 50 bin konut için talepleri 19 Nisan'a kadar alacağız. Yüzde 10'la başlayacağız yüzde 12, yüzde 15 peşinatlarımız var. Konut fiyatları 240 aya kadar vadelendirilebilecek.Kira öder gibi ödeyecekler. 2+1 konutlarımız için 388 liradan başlayan taksitlerimiz var. Her ilde konuma göre değişiklik gösterecek.''

İSTANBUL, ANKARA, İZMİR, ADANA
50 konutun 6300 İstanbul'da, 2934 Ankara'da, 2500 İzmir'de, 2200 tanesi Adana'da yapılacak. Şehit ailelerimize, gazilerimize ve emeklilerimize yönelik kontenjanımız olacak. Konut edinme sorununu çözmek zorundayız. 50 bin konut için aynı anda talep toplamak bir ilk olacak. Cumhuriyet tarihinde ilk defa 50 bin konutun talebi toplanacak.

Bakan Kurum başvuru tarihini açıkladı... ile ilgili etiketler Murat Kurum
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.