Bakan Koca'dan yeni aşı mesajı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ilk olarak kendisinin vurularak başlattığı aşılama çalışmasına ilişkin sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Bakan Koca, bir aşı çalışmasına ilişkin pratik bilgiler içeren bir de video paylaştığı mesajında "Salgınla mücadeleyi birlikte kazanacağız" dedi.

Türkiye, geçtiğimiz çarşamba akşamı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın ilk koronavirüs aşısını  vurulması ile birlikte yeni süreç resmen başlamıştı. 

Öncesinde ise aşı programını görüşmek üzere Koca'nın başkanlığında Bilim Kurulu toplanmıştı. 

Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere siyasi liderlerin toplumdaki tereddütü gidermek için öncelikli olarak aşılanması çağrısında bulunulmuştu. 

Erdoğan, Bahçeli, Akşener ve çok sayıda parti genel başkanı bu çağrıya olumlu cevap vererek aşılarını yaptırmıştı. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşılama çalışmasına ilişkin bu akşam yeni bir paylaşımda daha bulundu. Bir video eşliğindeki mesajında Bakan Koca, "Aşı uygulaması hakkında pratik bilgilere aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz. Salgınla mücadeleyi birlikte kazanacağız." ifadesini kullandı.

 

Bu arada aşı çalışmasında şu ana kadar 678 bin 59 kişiye koronavirüs aşısı yapıldı.

Bakan Koca'dan yeni aşı mesajı

Bakan Koca'dan yeni aşı mesajı ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Sağlık Bakanı aşı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.