Bakan Koca'dan yaralıların durumuna ilişkin açıklama

Aydın'daki patlamada yaralanan 5 kişinin tedavisinin sürdüğünü bildiren Sağlık Bakanı Koca, bir hastanın halen entübe olduğunu ifade etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Aydın'da bulunan bir restoranda meydana gelen patlamada yaralanan kişilerin durumuna ilişkin bilgi paylaşımında bulundu.

Yaşanan elim patlamada 7 kişinin öldüğünü 5 kişinin ise yaralandığını ifade eden Sağlık Bakanı Koca, "Yaralılardan dördünün tedavisi kaldırıldıkları hastanelerde devam ediyor. Halen entübe durumda olan bir hastamızda %80 yanık var, ilk müdahalenin ardından İzmir’e nakli yapılıyor." dedi.

Patlamada vefat edenlere Allah'tan rahmet dileyen Bakanı Koca şu ifadeleri kullandı:

"İlk ambulansımız olay yerine patlamadan 2 dakika sonra ulaştı. 5 ambulans, 1 UMKE Timi, 18 sağlık personeliyle kazanın sonuçlarını hafifletmeye çalıştık. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaralıların sağlıklarına kavuşmaları için elimizden geleni yapacağız."

NELER YAŞANDI?

Aydın Nazilli'de bulunan bir restoranda meydana gelen patlamada Vali Hüseyin Aksoy'un açıklamalarına göre 7 kişi vefat etmişti. Vali Aksoy söz konusu patlamanın tüp değişimi sırasında meydana geldiğini açıklamıştı. 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise hayatını kaybeden 7 kişiden 4'ünün kadın 3'ünün çocuk olduğunu belirtmişti. 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da patlamanın ardından bir kişinin gözaltına alındığını açıklamıştı.

Bakan Koca'dan yaralıların durumuna ilişkin açıklama ile ilgili etiketler Son dakika Aydın patlama
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.