Bakan Koca'dan saldırıya uğrayan personele ziyaret

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hasta yakınları tarafından saldırıya uğrayan personeli ziyaret etti. Dün silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden bir hastanın yakınları sağlık personeline saldırmıştı. Personel, kapının arkasına sandalye ve sedyelerden barikat kurarak saldırıdan korunmaya çalışmıştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önceki akşam yakınlarını kaybeden hasta yakınlarının sağlık çalışanlarına saldırı girişiminde bulunduğu Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne geldi.

Bakan Koca'dan saldırıya uğrayan personele ziyaret

Bakan Koca, burada yaşanan olayla ilgili hastane yetkililerinden bilgi alarak, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Bakan Koca'dan saldırıya uğrayan personele ziyaret - Resim : 2

Koca, saldırı girişimi sırasında barikat kuran sağlık çalışanlarıyla da bir araya gelerek, sohbet etti.

Bakan Koca'dan saldırıya uğrayan personele ziyaret - Resim : 3

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ise "Keçiören EAH Acil Servisindeki arkadaşlarımı ziyaret ettim. Emniyet güçlerimizce incelenen kamera kayıtları, arkadaşlarımızın beyanı olayın ciddiyetini ortaya koymuştur. Cumhuriyet Başsavcılığımız süreci başlatmıştır. Sağlık camiası olarak üzgün ve konunun takibinde kararlıyız." dedi.

Bakan Koca'dan saldırıya uğrayan personele ziyaret - Resim : 4

Bakan Koca'dan saldırıya uğrayan personele ziyaret ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Saldırı Ankara sağlık personeli
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.