Bakan Koca'dan sağlık çalışanlarına müjde: Sonuç çok yakın!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Ramazan Bayramı süresince toplam 73 bin 965 sağlık çalışanının görev yaptığını açıklayarak, sağlık çalışanlarının itibar ve emeklerinin daha iyi maddi karşılığı için sonucun yakın olduğunu vurguladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Ramazan Bayramı tatilinde 73 bin 965 sağlık çalışanının görev yaptığını açıkladı.

Bakan Koca, sağlık çalışanlarının itibar ve emeklerinin daha iyi bir maddi karşılığı için sonucun çok yakın olduğunu söyledi.

"SONUÇ ÇOK YAKIN"

Bakan Koca'nın yaptığı paylaşım şöyle:

"73 bin 965 sağlık çalışanı bayram tatilinde, ülkenin dört bir yanında görev başındaydı. Nöbetçi olanlardan bir kısmı göreve nöbet sonrası da devam etti. Böyle kaç meslek grubu var? İtibar ve emeğin daha iyi maddi karşılığı sağlık çalışanının hakkı. Sonuç çok yakın"

 

Bakan Koca'dan sağlık çalışanlarına müjde: Sonuç çok yakın! ile ilgili etiketler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Sağlık çalışanları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.